Op zoek naar shih tzu pups?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     shih tzu pups
 
Shih Tzu fokkers Honden Page.
Maak een afspraak dan bent u van harte welkom. Ook voor vrijblijvende informatie mag u altijd contact opnemen. Bekijk de fokker vermelding van Amarantha's Shih Tzu. Af en toe Shih Tzu pups groeien in huis op te midden van het gezin met kleine kinderen. pups worden optimaal gesocialisseerd! Bekijk de fokker vermelding van Amazing Heroes. onze kanjers kunt u bewonderen op www.binkieshihtzukennel.nl en zo nu en dan hebben wij een nestje van icvo geteste reuen en teven die ook nog eens meerdere keren een uitmuntend hebben behaald op show. Bekijk de fokker vermelding van binkies.
Shih Tzu Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Vind shih tzu pups op Marktplaats.nl.
De vader een choco shih tzu en woezel de moeder van de pups zijn 100% zuivere shih. Schattige Blonde shih tzu pups. Schattige blonde shih tzu pups reutjes vanaf donderdag mogen de pups hun nestje verlaten. De pups zijn regelmatig ontwormd. Ze zijn inge├źnt en gechipt. Door de dierenarts gezond verklaard. Wij hebben 4 schattige shi tzu pups. Het gevlekte hondje is een reu de andere zijn teefjes. We hebben nog 1 zwart teefje te koop. Dat teefje met de witte vlek onder haar kin. Ze zijn geboren op 3 april. De vader en de moeder zijn ook hier in huis.
Fokkers Pups Herplaatsers Shih Tzu Club.
Mevr Nicky van Tol-Williams verzorgt de rasinformatie. Haar kunt u per mail of telefonisch bereiken en vragen over de Shih Tzu stellen. Zij zal uw vragen graag beantwoorden. 1343 AW Almere Hout. Tel 036-5333961 maandag t/m vrijdag 09.00-16.00 uur. U kunt ook lid worden van de Shih-Tzu Club Nederland u ontvangt dan viermaal per jaar het clubblad met veel informatie over de Shih-Tzu en de activiteiten van de vereniging. De jaarcontributie bedraagt 25 voor leden 10 voor gezinsleden en 5 voor jeugdleden met een eenmaligentreegeld van 7. U kunt het opgaveformulier hier dowloaden. Formulier Lidmaatschap 113 KB pdf / Formulier Lidmaatschap 368 KB word.
Welkom bij de Shih-Tzu kennel van Dosa Carita.
Speurders.nl BOOMER en SHIH TZU Pups! Prachtige kleuren.
Aangeboden een maand geleden door Gerar 3091 x bekeken. BOOMER en SHIH TZU Pups! Goed verzorgde Boomers en Shih Tzu pups. bruin zwart en bont. Het zijn kleinblijvende gezelschapshondjes die nauwelijks. Ze hebben een aanhankelijk karakter en blaffen weinig. Een hoog knuffelgehalte en zeer geschikt bij kinderen. Ze staan onder medisch toezicht van Dierenkliniek Elst. die ze heeft voorzien van een gezondheidsverklaring een. vaccinatiebewijs en een zeer uitgebreide pupcocktail 4 in 1.
Shih-Tzu.nl.
Tips bij het opvoeden van de Shih Tzu Startpunthonden.
bedankt voor deze uitleg hier boven want daardoor weet ik nu veel meer! 30 March 2015 0919.

Contacteer ons