Zoeken naar labrador retriever pups

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     labrador retriever pups
 
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
3 hele lieve mooie teefjes labrador/ retriever ze zijn nu ruim 6 weken oud geboren op 15-2 de pups worden met kinderen en andere honden opgegroeid moeder is een bruine labrador en vader is een golden retriever. De pups zijn ontwormd/ geënt en gechipt! Voor meer info kunt u gerust bellen. Vrolijke bruine en zwarte labrador pups zoeken een warm mandje. De pups worden met de nodige aandacht en verzorging grootgebracht en groeien op met andere huisdieren en worden goed gesocialiseerd. Allebei de ouders zijn prachtige en zeer sociale labradors die blaken van gezondheid en hebben een goed. Herplaatsing van Spaniëls jacht en gezelschapshondjes.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
De ouderdieren voldoen ruimschoots aan alle gezondheidseisen van de rasverenigingen. Zwarte labrador pups geboren. geplaatst op 17 maart 2017. Op 17 maart zijn er 6 mooie zwarte labrador pups geboren 4 reutjes en 2 teefjes. Moeder van het nest is Amy Venus Williams vh Florijntje de vader is Sjors George vd Rooise Heikant. Er zijn nog pups beschikbaar. geplaatst op 8 maart 2017. We verwachten labrador pups rond 21 maart 2017 van moeder Triska en vader Indy v.d. Beide ouder dieren zijn gezond en hebben zeer goede karakters en zijn HD ED en PRA vrij en vrij van oogafwijkingen. De vader is ook EIC Clear HNPK vrij PRA Optigen Normal/Clear.
labrador retriever.
De pups worden in huiselijke kring groot gebracht. Wij fokken volgens de regels van de rasverening waar we ook lid van zijn. Voor meer informatie over het ras de labrador retriever verwijzen we naar de website van de rasvereninging www.nederlandselabradorvereniging.nl. FESTA V.'T HEIDELAND geb.datum 26-11-2007. In oktober 2010 heeft Festa haar eerste nestje gekregen. 7 prachtige bruine pups. Uit dit nestje hebben we een pup Norma aangehouden. Norma ontwikkelt zich heel goed. We genieten dagelijks van deze twee kanjers. Het is erg leuk om een pup die bij jouw thuis is geboren te zien opgroeien. Op dit filmpje zijn de pups 4 weken oud. Norma is de pup met het roze bandje om! Norma 7 weken oud. Norma 7 maanden oud.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. Statuten van de NLV. Huishoudelijk regelement van de NLV. ALV notulen Agenda Jaarverslag. Ik wil lid worden.
Pups Holterhook Labradors Retriever en Jachthondenhotel.
Fotoshoot pups Millie en Juno 23 dagen oud. Pups van Millie en Juno week 1. Lisa en Juno's pups week 6 en 7. Lisa en Juno's pups week 5. Lisa en Juno's pups week 4. Lisa en Juno's pups week 3. 29-11-2015 twee weken zijn de pups van Juno en Lisa nu en ze groeien als kool. Alle pups zijn gereserveerd. Pups Juno en Lisa week 2. Pups Juno en Lisa week 1. 20-11-2015 Afgelopen week werden de pups geboren van Juno en Lisa. We hadden 8 levende pups en alles leek goed te gaan tot Lisa zondag ziek werd. Zo ziek dat we bij de dierenarts kwamen voor een foto van haar buik.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.
bol.com Black Labrador Retriever Puppies Calendar 2017 Avonside Publishing Ltd.
Uitgever Avonside Publishing Ltd. Vol energie en misschien een beetje onhandig maar absoluut schattig Zwarte Labrador Retriever pups spelen en spelen totdat ze of meer waarschijnlijk jijzelf versleten bent. Deze honden zijn zeer makkelijk te trainen en zullen opgroeien tot geduldige liefdevolle en trouwe vrienden. Black Lab Pups schudden allerlei kunstjes uit hun mouwen in deze hartverwarmende kalender. De 16-maanden kalenders van Avonside zijn meertalig en uitgevoerd met 13 prachtige full-color foto's op glanspapier en met duidelijke roosters en teksten.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Onze pups zijn ingeënt gechipt en meerdere malen ontwormt en hebben natuurlijk een gezondheidsverklaring van de dierenarts in het paspoort.Wij geven u garantie door middel van een koopovereenkomst. Op dit moment hebben we een nestje met labrador retriever pups. Onze pups zijn ingeënt gec. Op dit moment hebben we een nestje met labrador retriever pups. Onze pups zijn ingeënt gechipt en meerdere malen ontwormt en hebben natuurlijk een gez. Onze lieve schat heeft een super mooi nestje pups gekregen. Zijn nog maar ongeveer 3 weken dus ze mogennog niet met hun nieuwe baasjes mee. Rond 12 April mogen ze weg. Ze worden in huis opgevoed met kinderen. Als ze met hun nieuwe baasjes.

Contacteer ons