Op zoek naar golden retriever pups te koop particulier?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     golden retriever pups te koop particulier
 
chiwawa kopen hondenmand boomer pups te koop particulier.
Wij zijn aangesloten bij het v.b.k. vereniging beroepsmatige kennelhouders en zijn deelnemer aan het www.mijnhondregistreren.nl. Wij werken samen met Kennel De Hoeve in Valkenswaard. chiwawa kopen hondenmand boomer pups te koop particulier. boomer pups te koop particulier. Puppyplaats.nl Boomer pups aangeboden. De pups zijn bij ons op de boerderij geboren. Vader en moeder zijn hier aanw. Te koop zeer mooie Kruising Boomer x Beagle Pups. De moeite waard om een keer te komen kijk. Te koop zeer mooie Kruising Boomer x Beagle Pups. De moeite waard om een keer te komen kijken. Als je spontaan verliefd word op een van onze pups ne. Hallo hier zijn we dan. Wijn zijn 3 boomer pups met een kruising van Malthezer met Shih tzu.
Golden Retriever pups pup kopen verkopen fokker Kuurne West Vlaanderen.
Bruno de Golden Retriever. POIROT de Golden Retriever. Jules de Golden Retriever. Jules de Golden Retriever. Lusie de Golden Retriever. Sky de Golden Retriever. Golden Retriever pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Golden Retriever pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar. Onze puppies hebben een vijfvoudige vaccinatie. Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid. Onze Golden Retriever pups zijn ook meervoudig ontwormd. Ze hebben eveneens het Europees Paspoort en de microchip. Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts.
Golden Retriever Fokkers.
Hidden In The Woods. Geboren en Verkochte Pups. From a Golden Mystery. Flow of Happy Gold. van de Fodaltzi Werkers. from the Golden Globe. van de Golden Gollin. van de Gouden Spetters. van de Hoelyer Hoecke. Of The Naughty Dogs. Valley Of Golden Glow.
Een Golden kopen www.grcb.be.
JONGE HONDEN EN VETERANEN DAG / JOURNEE DES JEUNES CHIENS ET VETERANS MET PUNTEN VOOR BELGISCH JEUGD_ EN VETERANENKAMPIOEN. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker niet in een winkel uit de krant of bij een commerciƫle fokker.
Golden retriever Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Advertenties Pups uit een goed nest! Doggy.net.
Aanbieder Vasilijs Pasko Ridderkerk. Ras Jack Russell Terrier. Aanbieder Elfi Sidiropoulos Borgerhout. Flatcoated Retriever Pups Te Koop. Aanbieder Hanne Haerens Lichtaart. Ras American Staffordshire terrier. Aanbieder Alexandra Bianca Bergen op zoom. Blacky Zoekt Een Nieuwe Warme Thuis. Aanbieder Briana Manguette Oostende. American Hairless Terrieramerikaanse Naakthond. Aanbieder jaap mulder spijkenisse. Ras Staffordshire Bull Terrier.
puppysite.
Pups uit een gecontroleerde omgeving. Aangeboden door ervaren en deskundige fokkers. Welkom op onze site waar u alleen puppies zult vinden van betrouwbare fokkers waarmee duidelijke afspraken zijn gemaakt. De fokkers zijn en worden gecontroleerd en zijn serieus bezig met het welzijn en de gezondheid van de honden. Hierdoor weet u dat de pups die hier aangeboden worden komen van betrouwbare fokkers uit een gecontroleerde omgeving. Aan bieders op deze site zijn minimaal gehouden aan de algemene leveringsvoorwaarden. Deze kunt u hieronder openen. of download als pdf klik hier. Nieuw EU eisen voor honden uit buitenland pups minimaal 15 weken oud en minimaal 3 weken gevaccineerd tegen rabiƫs.
Golden Retriever pups te koop pup kopen.
Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zo hebben wij ook enkele leuke Golden Retriever pups te koop. De Golden Retriever pups zijn afkomstig van. een Belgische kleinschalige professionele kennel. een Belgische particuliere hobbyfokker. een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. Onze Golden Retriever pups te koop kunnen thuis worden geleverd. Onze Golden Retriever pups te koop zijn gevaccineerd gechipt en geregistreerd. Dinsdag 10u 18u Woensdag 10u 18u Donderdag Gesloten Vrijdag 10u 18u Zaterdag 10u 18u Zondag 10u 18u.

Contacteer ons