Zoeken naar golden retriever informatie

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     golden retriever informatie
 
Golden retriever Rassen Honden Hondenrassen.
De Golden retriever hoort bij de staande jachthonden spaniels en retrievers. Het zijn erg zachtmoedige honden ze zijn erg aanhankelijk. De schofthoogte van de Golden retriever is bij de reuen ongeveer 56 tot 61 cm en bij de teven is dat tussen de 51 cm en de 56 cm. De honden kunnen goed overweg met kinderen. Ze zijn erg lief en vriendelijk naar hen toe. Ook met andere honden zijn het zeer lieve honden. De honden worden gemiddeld 12-14 jaar oud en wegen ongeveer rond de 30 kg.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
We hebben een unieke situatie van twee nesten tegelijkertijd. Onze dasha is bevallen van 7 prachtige pups en een dag later is onze sunny golden doodle bevallen van drie prachtige golden doodle x golden retriever pups. Beide nestjes hebben dezelfde papa. Bent u op zoek naar een lieve en mooie golden retreiver pup? Wij hebben een nestje pups te koop. Onze pups zijn ingeënt ontwormt en gechipt en hebben een eu paspoort. Wij verkopen onze pups met schriftelijke garantie en een puppypakket. De pups zijn goed gesocialiseerd. Ze mogen meteen met u mee naar. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats.
De Golden retriever Dier en Natuur Huisdieren.
De golden retriever is een ideale gezelschapshond voor de hele familie. De naam wordt regelmatig afgekort tot gewoonweg golden. De Golden retriever is oorspronkelijk afkomstig uit Engeland. De Golden Retriever is een symmetrisch gebouwde sterke en actieve hond. Hij heeft een gemiddelde grootte en een vriendelijke uitdrukking die alertheid en zelfzekerheid toont. De voornaamste uiterlijke kenmerken zijn. Een staart met veder en gedragen in het verlengde van de rug. De kleur varieert van crème tot donker-goud. Schofthoogte bij 56 61cm bij 525 56cm. Gewicht 27 tot 33 kilo.
Golden Retriever Honden rassen Honden DierenDokters.
De nadruk lag op talent als waterhond en een robuust uiterlijk. Zo ontstonden de goudgeelgetinte honden die het talent het instinct en de lichaamsbouw hadden om talentvolle apporteurs te worden. Eerst heetten ze Yellow Retriever later werd de rasnaam Golden Retriever. Nadat ze als ras waren erkend en ook tijdens veldwedstrijden enorm succes hadden werden Golden Retrievers al snel zeer populair in Engeland. In het begin van de 20ste eeuw werden ze naar Amerika gebracht waar ze meer werden gebruikt en gefokt voor de jacht dan om hun aantrekkelijk uiterlijk. Ook werden ze vrij snel populaire showhonden. In het begin van de jaren dertig kwamen de eerste Goldens naar onze contreien waar ze alom werden gewaardeerd. Golden Retrievers zijn enorm populair.Bron woldwidebase.com.
Geboren nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen.
Golden Retriever Informatie Karakter Filmpjes Foto's Hondenfun.nl.
Wat is het karakter? Hoeveel onderhoud vergen ze? Zijn ze goed met kinderen? https//www.youtube.com/watchvM75Z0VrtpMo Video cant be loaded DOGS 101 Golden Retriever ENG https//www.youtube.com/watchvM75Z0VrtpMo. De Golden Retriever is een van de populairste hondenrassen in Nederland momenteel staan ze op de derde plek na de Labrador en de Duitse Herder. Ondanks de naam Golden goud komen de honden in vele verschillende kleuren voor van bijna wit tot donkerbeige tegen mahoniekleur aan. De Golden wordt gerekend tot de slimste hondenrassen. In veel lijstjes op internet worden ze op de vierde plaats gezet. Nu moeten we wel zeggen dat ze met slim bedoelen makkelijk trainbaar en graag willen werken voor de baas.
Golden Retriever Kennel Solid As A Rock.
Golden Retriever kennel Solid As A Rock. Onze eerste Golden Retriever kwam bij ons wonen in 1993. Jasper was een prachtige hond en voor ons en de kinderen een geweldige huishond. In 2005 moesten wij Jasper helaas laten inslapen. Maar een passie was geboren. Sinds 2005 zijn wij Ab en Wia met veel liefde bezig met onze Golden Retriever kennel. We hebben beiden de opleiding Kynologische Kennis 1 gevolgd. We vinden het heerlijk om met onze Golden Retrievers te trainen Puppytraining Elementaire Gehoorzaamheid A B en C ringtraining etc.
Alles over de Golden Retriever.
Het zijn relatief gemakkelijk trainbare honden die goed in een gezin kunnen passen. Ze hebben vrij veel beweging nodig. De Golden Retriever is op zijn plaats bij een actieve eigenaar die de hond zowel lichamelijk als geestelijk genoeg te doen geeft. Kies het juiste ras voor uw situatie lees vóór het kopen eerst of de Golden Retriever het ras is dat u zoekt. De Golden Retriever is van oorsprong gefokt om te helpen bij de jacht.

Contacteer ons