Meer resultaten voor golden retriever informatie

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     golden retriever informatie
 
Golden Retriever Honden rassen Honden DierenDokters.
De nadruk lag op talent als waterhond en een robuust uiterlijk. Zo ontstonden de goudgeelgetinte honden die het talent het instinct en de lichaamsbouw hadden om talentvolle apporteurs te worden. Eerst heetten ze Yellow Retriever later werd de rasnaam Golden Retriever. Nadat ze als ras waren erkend en ook tijdens veldwedstrijden enorm succes hadden werden Golden Retrievers al snel zeer populair in Engeland. In het begin van de 20ste eeuw werden ze naar Amerika gebracht waar ze meer werden gebruikt en gefokt voor de jacht dan om hun aantrekkelijk uiterlijk. Ook werden ze vrij snel populaire showhonden. In het begin van de jaren dertig kwamen de eerste Goldens naar onze contreien waar ze alom werden gewaardeerd. Golden Retrievers zijn enorm populair.Bron woldwidebase.com.
Golden Retriever Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Golden Retriever. De Golden Retriever komt uit Groot-Brittannië. De man die verantwoordelijk is voor dit illustere ras de Heer Tweedmouth wilde een hond die loyaal was vriendelijk temperamentvol en energiek. Hij wilde ook een hond met een liefde voor water en de mogelijkheid om geschoten wild op te halen. Golden Retrievers zijn de belichaming van schoonheid en hersenen. De Golden Retriever is een prachtig groot en energiek ras. Ze zijn s werelds meest voorkomende huisdier en metgezel.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Golden retriever pups puppies hond. Te koop golden retriever pups onze lieve golden retriever hond orla is 12 april 2017 bevallen van 8 zuivere golden retriever pups. 4 Reutjes en 4 teefjes. Een prachtig nest golden pups. De pups zijn goed gesocialiseerd. Ze gaan veel met kinderen om en de werpkist staat in de woonkamer waardoor de pups. Hallo dierenvrienden wij hebben een nestje prachtige golden retriever pups de pups worden verkocht met een schriftelijke garantie!
Golden Retriever Honden Page.
Golden Retriever pup aanschaffen. De aanschafprijs van een golden retriever pup ligt rond de 850. Dit verschilt echter per fokker. Golden Retriever fokkers informatie. Geen fokkers informatie gevonden over de Golden Retriever. Heb jij overige informatie het fokkken van een Golden Retriever pup. Dan kun je dat toevoegen als je je fokbeleid hebt laten keuren op de hondenpage. Ben je op zoek naar een Hondenras? Bezoekers van de hondenpage met een Golden Retriever hebben ook deze rassen. Meer weten over de Golden Retriever?
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
De pups zijn geboren op 26 mei ze worden. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Wij hebben uit de combinatie van Santomarenzo Ticket to the Tropics Siggourney X Fly to Fletcher du bois de La Rayere Fletcher Deze pupjes zijn geb op 9 Febr en mogen rond 3 a 4 April naar hun nieuwe baasjes. Helaas geen pups meer beschikbaar uit. Wij hebben uit de combinatie van Santomarenzo Ticket to the Tropics Siggourney X Fly to.
Golden Retriever De Jagersvereniging.
showhondengroep die meer fokt op specifieke uiterlijke kwaliteiten. Door de zwaardere bouw en vaak geringe werkaanleg is deze laatste groep minder geschikt voor de jacht uitzonderingen daargelaten. Golden Retriever Club Nederland GRCN. Algemene informatie over het ras http//www.goldenretrieverclub.net. De Jachtproevencommissie is een door het bestuur van de Golden Retriever Club Nederland ingestelde commissie met als taak het in stand houden van de Golden Retriever als jachthond. Zij organiseert de ClubdiplomadagenWorkingtesten een teamwedstrijd de jachthondenproef de Meervoudige Apporteer Proef de ORWEJAWorkingtest een Koudwildtest om retrievers en hun voorjagers voor te bereiden op het veldwerk Kampioenschapsveldwedstrijden waar goed getrainde meer ervaren honden worden beoordeeld in de jachtpraktijk en een afsluitende wedstrijd voor de best presterende honden van dat jaar de Gold-cup.
Royal Canin Golden Retriever Producten.
Heb je al een Golden Retriever pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips. Gun jouw Golden Retriever het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin. Bekijk onze pagina over puppies. ROYAL CANIN Uitzonderlijk in elk detail. Werken bij Royal Canin. Royal Canin Nederland B.V.
Golden Retriever Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Het karakter van de Golden Retriever. De Golden Retriever is een enthousiaste intelligente en vriendelijke hond. Deze hond is relatief gemakkelijk te trainen en past goed in een gezin. Goede socialisatie en opvoeding is hierbij wel een vereiste. De Golden Retriever is gevoelig voor stemverheffing en houdt van aandacht. Ook heeft deze hond veel beweging nodig. Zodra hij is uitgegroeid zijn er genoeg manieren voor deze hond om zijn energie kwijt te kunnen. Hierbij kunt u denken aan rennen naast de fiets of balspelletjes maar zijn favoriete bezigheid is en blijft zwemmen.

Contacteer ons