Op zoek naar golden retriever club belgie?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     golden retriever club belgie
 
www.grcb.be Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus KKUSH 1094.
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Corner brook. van de Dari Anding Mas. van de Golden Angels.
GRCN Welkom bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Golden Retriever Club Nederland GRCN
Een Golden kopen www.grcb.be.
Home Een Golden kopen. 4 juni workingtest Geel. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker niet in een winkel uit de krant of bij een commerciële fokker. Ga niet over een nacht ijs neem er de tijd voor.
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
Beste Golden Retriever vriend. Wij zijn een door het ministerie erkende gediplomeerde hobbyfokker van Golden Retrievers. lid van de Belgische golden retrieverclub. Door onze meer dan 30 jarige ervaring en een doordachte selectie van ouderdieren kweken wij Goldens met een zeer sociaal karakter en een uiterlijk volgens rasstandard. We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. Via onze site trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen over enerzijds onze Golden Retrievers en de pups die wij kweken de links bovenaan. Anderzijds willen we nieuwe Golden Retriever eigenaars zo goed mogelijk voorbereiden en inlichten.
Golden Retriever Club Belgium Antwerpen België Rasverenigingen Extra Hondencentrum.
Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Golden Retriever Club Belgium te bekomen. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten?
voorstellen www.golden-retriever-catori.be.
Af en toe fokken we een leuk nestje met de Golden-Retrievers. Dit gebeurt volgens de richtlijnen van Koninklijke maatschappij Sint-Hubertus en de GRCB Golden Retriever Club van België onze kennel is goedgekeurd door het federale ministerie van volksgezondheid ons erkenningsnummer is HK11702576. De Golden retriever pups worden geboren in huiselijke omgeving en zitten binnen in huis. Ze groeien op met andere honden geluiden motoren grasmachine.enz. We houden ons ook al bezig met de zindelijkheidstraining zodat het voor de toekomstige baasjes al een beetje makkelijker gaat. Als er nog vragen zijn kun je die altijd mailen of bellen.
Welkom bij de GRV Golden Retriever Vereniging.
Op zondag 18 juni organiseert de GRV haar eerste Kampioenschapsclubmatch. Meer info of inschrijven?

Contacteer ons