Meer resultaten voor de golden retriever

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     de golden retriever
 
Golden Retriever Fokkers.
Allerlei / Kampioenen parade. Non Stop James Bond. Nl Duits Lux Zweeds Int. Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers kunt u een lange lijst met fokkers gegroepeerd per provincie vinden als een letter bv een v een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden.

Golden Retriever Club Nederland GRCN
Golden retriever Rassen Honden Hondenrassen.
De Golden retriever hoort bij de staande jachthonden spaniels en retrievers. Het zijn erg zachtmoedige honden ze zijn erg aanhankelijk. De schofthoogte van de Golden retriever is bij de reuen ongeveer 56 tot 61 cm en bij de teven is dat tussen de 51 cm en de 56 cm. De honden kunnen goed overweg met kinderen. Ze zijn erg lief en vriendelijk naar hen toe. Ook met andere honden zijn het zeer lieve honden. De honden worden gemiddeld 12-14 jaar oud en wegen ongeveer rond de 30 kg.
Alles over de Golden Retriever.
Het zijn relatief gemakkelijk trainbare honden die goed in een gezin kunnen passen. Ze hebben vrij veel beweging nodig. De Golden Retriever is op zijn plaats bij een actieve eigenaar die de hond zowel lichamelijk als geestelijk genoeg te doen geeft. Kies het juiste ras voor uw situatie lees vóór het kopen eerst of de Golden Retriever het ras is dat u zoekt. De Golden Retriever is van oorsprong gefokt om te helpen bij de jacht.
Karakter van de Goldens Golden Retriever Vereniging.
Omdat vroeger niet al te veel tijd werd besteed aan het trainen van honden was het een pluspunt als de hond uit zichzelf zijn baas graag een plezier wilde doen. Deze will-to-please is de prettigste eigenschap van de Golden Retriever. De steadiness die men bij Goldens graag ziet maakt hem tot een stabiele hond. De Golden Retriever is een sociaal dier en staat bekend als een zachtaardige betrouwbare hond. Intelligent niet schrikachtig met een natuurlijke jachtaanleg. Het zijn echte apporteurs ze hebben graag iets in hun bek om te dragen. Pups lopen al met lapjes en speelgoed te sjouwen. Spelletjes als apporteren horen bij zijn favoriete bezigheden. De Ware Golden-eigenaar bestraft de hond nooit als hij met iets aankomt de hond is altijd braaf!
Vind golden retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Ik verzend hem voor 080 ophalen mag uiteraard ook gewoon. Stuur voor elke vraag gerust een bericht. Golden Retriever Pup DIY training e-book. De populairste ras onder de hondenbezitters. Zo'n lief karakter maar zo stout af en toe. Vanaf nu is het ondeugende verleden tijd voor uw pup. Leer de golden beter kennen en ga voortaan zelfverzekerd de straat op met jouw maatje. Jouw golden pup luistert voortaan naar jouw. Aangeboden Ouderwetse golden Retriever pups 0-2 jaar oud.
Golden retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 111. zie ook de lijst van FCI-nummers. De golden retriever is een hondenras dat afkomstig is uit Schotland. De vacht van de golden retriever is lang en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft naast regelmatig borstelen weinig verzorging nodig.
Golden Retriever Spreekbeurten.info.
Ik heb hem geaaid. Toen heb ik een briefje gemaakt voor pappa en mamma dat ik pliessssss een hondje mocht. Mijn honden hebben allebei een prijs gewonnen met de Golden Retriever wedstrijd Benji heeft de 2de prijs gewonnen en Arco de 1ste. Ik heb mijn werkstuk over de Golden retriever gedaan omdat ik het een interessant onderwerp vindik heb zelf ook 2 Golden Retrievers gehad. Die hete Benji en Arco. 23 september 2015 om 1117. hey ik heb een 10 gekregen! 27 november 2015 om 1833. echt leuk onderwerp ik deed mijn spreekbeurt er ook over. zou ik echt doen je krijgt een hoog punt.

Contacteer ons