Meer resultaten voor golden retriever in asiel

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     golden retriever in asiel
 
Golden Retriever Fokkers.
Wij willen die fokkers de gelegenheid geven voor deze honden een nieuw tehuis te vinden. Al deze Goldens hebben altijd een stamboom. Een volwassen Golden Retriever in huis nemen. Als u besluit een volwassen Golden in huis te nemen moet u zoveel mogelijk te weten komen over het leventje dat hij tot dan toe heeft gehad. Stel bij u thuis voor uzelf alvast een lijst met vragen op die u meeneemt als u voor de eerste keer op bezoek gaat bij de huidige eigenaar/fokker. Dat zal alleen maar op prijs worden gesteld. Ga tijdens het bezoek met de hond samen met de baas een eindje lopen.
golden retriever Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Dinsdag 1 maart 2016.
Dierenasiel.
Kan bij kleine kinderen. Kan bij grote kinderen. Kan alleen thuis zijn.
BAASJE GEZOCHT NL herplaatsing huisdieren.
Kan het dier bij andere dieren? Overige informatie over het dier. Leeftijd 5 6 jaar Geslacht reu Vacht kort Kleur beige met wit Formaat MIDDELGROOT Ras kruising In asiel sinds 15 oktober 2013 Verblijfplaats Spanje Reus 631/13 Informatiedatum 27 februari 2017. Pirata is een lieve hond met een groot hart hij is gevonden nadat hij was achterlaten en aangereden. Hij wil graag in een warm huis bij een leuke familie wonen. Robustiano is een bemiddelende groep vrijwilligers die op komen voor de honden in o.a Spanje Bulgarije d.m.v adoptie. De adoptieprijs van 27000 euro is incl. Alle honden worden gecastreerd/gesteriliseerd mits de leeftijd en de gezondheid het toelaat. Heeft u vragen of intresse in 1 van de honden?
Asieldieren uit erkende dierenasielen Ikzoekbaas.nl.
Dame op leeftijd zoekt rustig thuis. Wat moeten deze oudjes toch in het opvangcentrum? Helaas is dit koddig duo op een seniorleeftijd van tien en veertien jaar nog op zoek n. Puber zoekt geschikte baas. Houdt jij wel van zelfstandigheid in een kat? Dan ben ik je match! Mike super lief manneke van bijna 12 jaar. Houdt van aandacht en een wandeling buiten.
Warme thuis voor labrador of golden retriever aangeboden. HondenForum.
HondenForum Herplaatsers Warme thuis voor labrador of golden retriever aangeboden. 02 december 2013 om 2212 wijzigen. Na al een tijdje rondsurfen en zoeken op het internet ben ik hier denk ik op de juiste plaats. Mijn vriend en ik zijn deze zomer gaan samenwonen en zijn op zoek naar een lieve hond die bij ons wil komen wonen. Bij voorkeur willen we een golden retriever of een labrador.
Een oudere Golden Retriever in huis nemen meer voordelen dan je denkt Artikels Hondencentrum.
Een oudere Golden Retriever in huis nemen meer voordelen dan je denkt. Je droomt al jaren van een Golden Retriever maar je voelt je echt niet klaar om een puppy alles aan te leren. Dan is een oudere Golden Retriever misschien wel iets voor jou. Hij is al zelfstandiger kan langer alleen zijn en past zich bovendien snel aan in een nieuwe omgeving. Hoe oud hij ook is hij zal snel een evenwaardig lid van de familie worden. Waar vind je een oudere Retriever?
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 134. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 3. Golden retriever Golden retriever 40. Labrador retriever Labrador retriever 108. Overige rassen Overige rassen 111. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 43. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 51. Eén hond Eén hond 118. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 82. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 123. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 26.

Contacteer ons