Resultaten voor labrador pups

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     labrador pups
 
The Narrow Field's Labrador pups.
Pup foto's van Havana of Windham Hill Bumba X Chablais Your Place or Mine.
Actreon.
We vinden het dan ook erg leuk om af ten toe een nestje te fokken. Hierbij leggen we de lat hoog en daarom voldoen al onze nestjes aan de regels van de Nederlandse labrador Vereniging en van de Labrador kring. Ook hechten we veel waarde aan een goed contact met pupkopers en proberen we hen zo goed mogelijk te begeleiden en contact te houden als de pup bij zn nieuwe baasjes is. Daarom hebben we ook een besloten groep op facebook familie van Actreon. Alle pupkopers kunnen hier lid van worden en zo de broertjes en zusjes uit het nest volgen.
Labrador-pups.
Overslaan naar tweede kolom. Zo af en toe hebben wij een nestje volbloed labradors die geheel volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labrador Vereniging NLV en de Nederlands Raad van Beheer op Kynologisch gebied worden gefokt. Alex van Boerderij de Bries NHSBnr. 2794718 is onze fijn gebouwde brons-bruine volbloed labrador dek reu van 18 mei 2010. Zyfra All the Jazz v.d. 2882560 is onze prachtige blonde volbloed labrador teef van 15 mei 2012. De ouderdieren hebben een officiële stamboom en voldoen aan alle keuringseisen en fokregelementen. daarbij horen uiteraard o.a. goede kwalificaties voor HD ED PRA en RD. Tevens is van dekreu Alex het verplichte DNA-profiel bekend en opgeslagen in de Databank.

Pixie x Cloud 2015. Momenteel hebben wij geen labrador pups beschikbaar. Voorjaar 2017 verwachten wij weer een nestje labradors. De puppies worden bij ons in huis geboren en groeien ook te midden van ons gezin op. Wij hechten heel veel waarde aan een goede socialisatie. De pups maken de eerste 2 maanden van hun leven bij ons dan ook van alles mee zodat ze als evenwichtig pupje mee naar hun nieuwe baasjes gaan.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Nog 1 zwart teefje beschikbaar. geplaatst op 20 april 2017. Op 17 maart zijn er 6 mooie zwarte labrador pups geboren 4 reutjes en 2 teefjes. Er is nog 1 teefje beschikbaar. Moeder Venus Williams v.h. Rooise Heikant roepnaam Sjors. Gele en zwarte pups verwacht. Zwarte en bruine pups verwacht. Onyx zoekt ervaren baasje. Gezocht geel teefje pup. Nog 1 zwart teefje beschikbaar. Mocktrial / Mocktrialtraining LKN.
Labrador pups video.wmv YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Uploaded on Nov 18 2011. Labrador pups te koop. Labrador pups reutjes en teefjes te koop. Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een Europees paspoort. Elke pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen bij het hezehof heesstraat 110 te lummen 3560. Wij zijn elke dag open van 10u tot 19u. In het weekend en op feestdagen van 10u tot 17u. Voor meer info 013/293613. Voor meer foto's en video's www.hezehofkennel.be. Show more Show less. Comments are disabled for this video.
Gezonde Labrador Pups Acht Punten Om Gezonde Labrador Pups Te Herkennen.
De aanschaf van een volkomen gezonde Labrador pup is belangrijk omdat het de basis is van een lang en gelukkig leven. Maar hoe herken je nu een gezonde labrador pup? Als je op zoek gaat naar een labrdor pup neem dan altijd ruim de tijd om het nest te bekijken. Is elke pup actief en speels? Ontdek leuke en veilige technieken die duizenden Labradors hebben verandert in gelukkige gezonde en gehoorzame honden!
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Wilt u en kunt u zoveel energie in uw pup steken? Ook als hij geen pup meer is heeft uw labrador tijd en aandacht nodig. Een volwassen labrador is een sportieve hond die niet genoeg heeft aan drie keer per dag een blokje om. Hij moet minstens één keer per dag een half uur of langer los kunnen rennen op een veilige en verantwoorde plek. Een labrador is een echte gezinshond daarom kiest u immers voor dit ras! Die kun je niet vijf hele dagen per week alleen thuis laten. Een labrador die te veel alleen zit wordt een drukke aandachtvragende gestoorde neuroot. Niet de fijne betrouwbare kameraad die u voor ogen heeft.

Contacteer ons