Zoeken naar puppy retriever

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     puppy retriever
 
Aanschaf van een pup Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland.
Naast de algemene informatie over de rassen is het ook mogelijk om op bijeenkomsten die worden georganiseerd door de Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland kennis te maken met de Toller en in contact te komen met eigenaren. Voor sommige mensen is het beter om géén hond te nemen nú die beslissing nemen is altijd beter dan later de hond terug te brengen naar de fokker of naar een asiel.
Golden Retriever Fokkers.
Fokkers / Websites Fokkers. Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers kunt u een lange lijst met fokkers gegroepeerd per provincie vinden als een letter bv een v een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 21. Golden retriever Golden retriever 23. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 4. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 10. Eén hond Eén hond 1. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 6. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 15. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 1. 1 tot 2 jaar 0. 3 tot 5 jaar 0.
Pup aanschaffen? Golden Retriever Vereniging.
U heeft er goed over nagedacht en uiteindelijk er voor gekozen uw gezin uit te breiden met een hond. Niet zomaar een hond u heeft gekozen voor een Golden Retriever! Wie zwicht er nu niet bij het zien van een Golden pup? En hoe verleidelijk is het om er eentje te kopen? Maar voordat u een pup koopt is het raadzaam uzelf vooraf goed te oriënteren. Een hond moet uiteraard bij u en uw situatie passen. De Golden Retriever staat bekend als een plezierige vriendelijke en makkelijke hond. Maar bedenk dat ook een Golden moet worden opgevoed en dat opvoeding tijd kost! Zeker het eerste jaar. Is daarvoor voldoende tijd? Is uw woonsituatie wel geschikt voor een hond? Kan de hond zich binnenshuis bewegen?
Geboren nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Rood Geen pups meer beschikbaar Groen Nog pups beschikbaar. Kennel Jewel of Laura. Kennel Jewel of Laura. Morgan Freeman Anarchia Box.
WAGGING WONDER Golden Retriever eerste nest Capelle ad IJssel.
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een pup bel of email ons gerust. JULY FROM LUCIAS GOLDEN STARS SUMMER. Wanneer u een puppy wilt kopen en u neemt contact met mij op dan ga ik u na het telefonisch gesprek op de wachtlijst zetten voor een puppy. Zodra ik bij mijn teefje voel dat ze zwanger is dat is ongeveer met 35 week dan ga ik de asp. puppykopers uitnodigen voor een gesprek t.w vier personen voor een reutje en vier personen voor een teefje. De overige mensen mogen op mijn wachtlijst blijven staan omdat er soms meer reutjes dan teefjes geboren worden of omgekeerd.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. Statuten van de NLV. Huishoudelijk regelement van de NLV. ALV notulen Agenda Jaarverslag. Ik wil lid worden.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Te Reserveren Golden X Flatcoated Retriever Pups. Geboren op 11 April Golden/flat Pups 3 Reutjes waarvan er 1 gereserveerd is En 4 Teefjes waarvan er 2 gereserveerd zijn De pups hebben hun eerste nestcontrole gehad en alles was goed. De pups groeien bij mij in huiselijke kring open worden elke 2 weke. Geboren op 11 April Golden/flat Pups 3 Reutjes waarvan er 1 gereserveerd is En 4 Teefjes w.

Contacteer ons