Meer resultaten voor flatcoated retriever pups te koop

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     flatcoated retriever pups te koop
 
Welkom Van Spokendam Freewill's Farm Golden Flatcoated retrievers.
Maar ons hobby zetten wij kleinschalig nog steeds voort. Wij zijn aangesloten bij de Raad van Beheer. Waarom een van onze honden kopen? Wij hebben vele jaren ervaring met het ras van de Golden Retriever en de Flatcoated Retriever. Hierdoor zijn wij goed bekend met de foklijnen. Kennis hiervan is erg belangrijk om gezonde honden te kunnen fokken. Al onze honden zijn dan ook voorzien van een stamboom. Onze honden ondergaan een heel traject aan keuringen bijvoorbeeld het keuren van de ogen knieën en de heupen voordat wij met hun gaan fokken. Wij fokken uitsluitend met honden die aan de hoogste eisen binnen deze keuringen voldoen. Ook vinden wij het belangrijk voor zover het voor ons nog mogelijk is om met de ouderdieren op keuringen en cursussen te verschijnen.
Honden Flat Coated Retriever.
Overzicht van Honden Flat Coated Retriever
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup Doggy.net.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup. Leuk dat jullie onze advertentie bekijken van onze heerlijke pups! Onze Ginger heeft haar eerste nestje met 5 zwarte en 3 leverkleurige pups gekregen. Vader en moeder van zeer goede afstamming en vele prijzen gewonnen op internationale shows. Onze Ginger is Leverkleurig en de Vader is Zwart met leverkleurige afstamming. Er is nog 1 zwart reutje beschikbaar.
Flatcoated Retriever hondenrassen en eigenschappen.
Hij is zeer goed in apporteren. Dit komt omdat hij eigenlijk gekweekt werd om als jachthond de geschoten vogels zoals fazanten patrijzen naar zijn baas te brengen. De Flatcoated Retriever is een goed zwemmer. En is altijd wel te vinden voor een duik in het frisse water. Het niet te fijne haar met de dichte ondervacht zorgt ervoor dat de flatcoat niet tot op de huid nat wordt. Even schudden en hij is weer zo goed als droog. De Flatcoated is een leergierige hond dit wil zeggen dat hij graag leert. Je kan er dan ook heel veel mee bereiken op de hondenschool. Hij is goed af te richten. De flatcoated Retrievers kunnen zich aan allerlei klimaat omstandigheden aanpassen.
Lijst met gekende broodfokkers Puppy kopen? Let op voor broodfokkers!
Ze bieden verschillende rassen aantelnr. Margriet van Beelen en Simone van Loon Pilaa NWH 0639377183 0657035298 0644531095 0612099446 0630468507 Pilarenlaan Nieuw-Vennep Noordwijkerhout Hoofddorp Noord-Holland pups niet gesocialiseerd oorsprong pups niet te achterhalen. Gedempte Gracht 92 1506 CJ Zaandam. Raadhuisstraat 43 1541 JB Koog a/d Zaan. Krommenierweg 20 1521 HJ Wormerveer. Middelweg 36 1911 EH Uitgeest. Heiligeweg 31 1561 DD Krommenie. Nieuwe Gouw 16 1121 GX Landsmeer. Heerenweg 162 1851 KW Heiloo. Tel 31 75 616 4126. Dierenwinkel Koppen te Haarlem Steenbokstraat 17 2024 RH Haarlem. Verkopen zeer veel rassen. minipuppys nl/ Noord-Holland 31642677531 Maken gebruik van valse papieren!
Flatcoated Retriever Flat Passion's links.
flatcoated retrievers Eltjo of the black nature Gigolo van de Demerbron Incognito van het Bevershof en Mandaral First Edition zo vriendelijk enthousiast leergierig speels en veelzijdig.Een flatcoated retriever is een plezante vriend voor het leven.
DAP s Heeren TE KOOP Flatcoated retriever pups. Facebook.
Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentiekeuzes Cookies. DAP s Heeren heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd. TE KOOP Flatcoated retriever pups geboren 26/12/2015. Pups zijn gevaccineerd ontwormd en gechipt. Opgegroeid in huiselijke sfeer. Mogen volgende week het nest verlaten.
flatcoated retriever gezocht HondenForum.
26 juli 2013 om 0709 wijzigen. Heb toch besloten om een flatcoated retriever pup aan te schaffen. Er zijn wel enorme prijsverschillen op de markt ondertussen ben ik er achter gekomen dat ze in Nederland tot de helft goedkoper en soms meer aangeboden worden. Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook een blonde flatcoated retriever tegen ook niet mis maar het zou om een kleurafwijking gaan en daardoor kunnen ze geen stamboom krijgen. Daar het mij allemaal niet te doen is om te kweken stoort het mij niet of er al dan niet een stamboom bij is. Kim en Casper 3 doggies.

Contacteer ons