Resultaten voor retriever pups

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     retriever pups
 
Pup aanschaffen? Golden Retriever Vereniging.
Vraag aan de fokker hoe en waar de pups opgroeien. Een goede fokker laat de pups ook niet te jong naar de nieuwe eigenaar gaan. De moederhond en de broertjes en zusjes spelen een hele belangrijke rol in het leren van de hondse taal en manieren. Vraag aan de fokker vanaf welke leeftijd u een puppy mee mag nemen. Minimaal 75 week oud is ons inziens een goede leeftijd om te verhuizen naar een nieuwe baas. Jonger dan 7 weken is echt te vroeg! Is de pup 9 weken of ouder dan tellen de omstandigheden waarin de pup is opgegroeid bij de fokker extra zwaar.
Verwachte nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
golden retriever pups te koop. Golden retriever pups te koop! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie. Bel of mail gerust voor meer info over onze beschikbare pups! Thuis nestje Golden Retreiver Pups. Voor de eerste en de laatste keer 6 hele mooie en lieve golden retreiver pups. In huis opgegroeid met beide ouders. Nu al gewend aan heel veel knuffelen katten kinderen enz.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Ze zijn ingeent gechipt meerdere malen ontwormt en hebben een gezonheidsverklaring in het paspoort. Bij vertrek krijgt u een gratis puppypakket mee met voer etc. Hele mooie mannetjes en vrouwtjes Bordeauxdog pups Onze pups mogen het nest nu verlaten. Hele mooie mannetjes en vrouwtjes Bordeauxdog pups Onze pups mogen het nest nu verlaten. Ze zijn ingeent gechipt meerdere malen ontwormt en hebben ee. Unieke pups verwacht eind juni! Onze prachtige lieve slimme Bailey is op 30 april gedekt door de knappe lieve leergierige reu Pintar. Laatste foto's Als de dekking goed verlopen is zal er eind juni dus een nestje komen. Mocht u eventueel interesse hebben in een witte herderpup met zeer g.
Geboren nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Rood Geen pups meer beschikbaar Groen Nog pups beschikbaar. Kennel Jewel of Laura. Kennel Jewel of Laura. Morgan Freeman Anarchia Box. Lady Ga Ga Jewel of Laura.
Golden Retriever Fokkers.
Hidden In The Woods. Geboren en Verkochte Pups. From a Golden Mystery. Flow of Happy Gold. van de Fodaltzi Werkers. from the Golden Globe. van de Golden Gollin. van de Gouden Spetters. van de Hoelyer Hoecke. Of The Naughty Dogs. Valley Of Golden Glow.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
5 sterren appartement vd Loopakker. Dagtaak van Vajén en haar Vajennekes. Het is een hele klus. Mama worden op je verjaardag. URL of the image. Heb je interesse in een Golden Retriever pup of wil je gewoon eens komen kijken bij onze kennel? Dat is geen probleem! Wij houden regelmatig kijkdagen waarbij de complete kennel open is voor jou om te komen bekijken. Ook als de pups geboren zijn ben je welkom. De Limburgse koffie met vlaai staat dan voor je klaar. Laat het ons weten mocht je hier interesse in hebben. 20 jaar ervaring als Golden Retriever fokker. Een Golden Retriever fokker in hart en nieren. De hele kennel ademt Golden Retriever.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
De pups mogen/kunnen het nestje verlaten De pups zijn natuurlijk in. Wij hebben een nestje schitterende Golden retriever pups van 8 weken oud de moeder van de pups. Wij hebben een nestje schitterende Golden retriever pups van 8 weken oud de moeder van de pups is bij ons aanwezig zodat u een beetje inzicht kunt krijgen. Golden retriever pups te koop! Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed al onze pups zijn reeds 2x ge. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring wij werken samen met andere fokk.

Contacteer ons