Meer resultaten voor golden retriever vereniging

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     golden retriever vereniging
 
Golden Retriever Vereniging http//www.kynologenclubarnhem.nl/.
de huur van Terrein Zaal Vergaderruimte. Van 0930 tot 1700. 18 June 2017 Van 0930 tot 1700 Drielsedijk 15A 6841 HJ Arnhem Nederland. Voor meer informatie klik hier. Als hondenclub organiseren wij een groot aantal cursussen. De trainingen worden gehouden op woensdagavond vrijdagavond en zaterdag. Behendigheidscursus wordt gegeven op maandagavond en zaterdagmiddag. Liefhebbers van honden met elkaar in contact brengen. Het samen bezig zijn om zoveel mogelijk van en met onze honden te genieten. De kennis over honden te vergroten. Wij geven per jaar 3 blokken van 11 lessen.
Golden Retriever Club Belgium Antwerpen België Rasverenigingen Extra Hondencentrum.
Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Golden Retriever Club Belgium te bekomen. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten?
GRCN Welkom bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Golden Retriever Club Nederland GRCN
Verwachte nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
De GRCN behartigt de belangen van het ras de Golden Retriever. De GRCN streeft ernaar de Golden Retriever zowel lichamelijk als geestelijk op het gewenste peil te houden en verwacht van haar leden dat zij dit doel onderschrijven. De GRCN organiseert jaarlijks een aantal evenementen zoals. Twee Fokdagen inclusief DNA-prikdagen. Drie Open shows Nieuwjaarsshow Zomershow en Kastanjeshow. Diplomadagen Workingtesten en Veldwedstrijden. Daarnaast geeft de GRCN 6 keer per jaar het clubblad HET GOLDEN NIEUWS uit. Een fraai uitgevoerd blad vol wetenswaardigheden over ons ras dat aan onze hoofdleden wordt toegezonden. Ook wordt er één maal per jaar het JAARBOEK uitgegeven.
Golden Retriever Vereniging.
Altijd leuk om informatie weetjes en ervaringen mee uit te wisselen. Wat je er echter niet zal vinden zijn tips om van deze aangename verslaving af te komen. De officiële rasvereniging van de Golden Retriever in Nederland. De belangrijkste Golden Retriever vereniging in Nederland is de officiële rasvereniging voor de Golden Retriever. Dit is de Golden Retriever Club Nederland kortweg de GRCN. Deze rasvereniging werd al in 1956 opgericht en is de enige rasvereniging voor Golden Retrievers die erkend werd door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. De officiële vermelding op hun website beschrijft de doelstelling van de vereniging als volgt De vereniging streeft ernaar de Golden Retriever zowel geestelijk als lichamelijk op het gewenste peil te houden en verwacht van haar leden hetzelfde.
Welkom bij de GRV Golden Retriever Vereniging.
Op zondag 18 juni organiseert de GRV haar eerste Kampioenschapsclubmatch. Meer info of inschrijven?
Golden Sisters.nl lid van de Golden Retriever Club Nederland.
Yentle en Gryffindor 19-12-2006. Branca en Presley 15-01-2008. Yentle en Captain 15-04-2009. Branca en Duncan 21-7-2010. Jaylin en Bentley 08-11-2012. Wij zijn een kleine Golden Retriever kennel. Wij fokken volgens de regels van de GRCN en staan ingeschreven in het register van kennelnamen Raad van Beheer. Af en toe hebben wij een nestje. De pups groeien op in de huiskamer en worden goed gesocialiseerd. Alle pups krijgen een stamboom worden ontwormd ingeënt en nagekeken door de dierenarts. Kijk naar fotos op de pagina puppies van ons jongste nest.
Golden Retriever Club Nederland GRCN Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Het bestuur betreurt het dat een aantal leden de dialoog met de GRCN over het te voeren fokbeleid niet aan heeft willen gaan en gemeend heeft onder de naam Golden Retriever Vereniging GRV een eigen vereniging te moeten oprichten die duidelijk de regels van onze club ondermijnt. Het staat een ieder vrij te doen wat hij of zij het beste acht voor ons ras. Zo goed als iedereen ook de vrijheid heeft te kiezen voor een andere vereniging dan de GRCN. Het bestuur van de GRCN is echter van mening dat een lid zich te allen tijde moet conformeren aan de reglementen en statuten van onze vereniging.

Contacteer ons