Op zoek naar flatcoated retriever pup?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     flatcoated retriever pup
 
Pup en herplaatsers te koop Flat Coated Retriever Startpunthonden.
Pups / herplaatsers te koop. Karakter Flat Coated Retriever. Flat Coated Retriever pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Flat Coated Retriever. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Vul dan dit formulier in. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond? Meld je dan nu aan en plaats een gratis advertentie. Is de ziekte van Lyme gevaarlijk voor honden? Honden die op de meest vreemde plekken in slaap vallen. Meest zeldzame en oudste hond opnieuw ontdekt in het wild.
Darell Kennel voor flatcoated retrievers.
Welkom bij Flatcoated retriever kennel Darell. Met onze jaren lange ervaring gebruiken wij alleen de beste lijnen om mee te fokken. Kennel Darell Eric van den Berg Lieke Verheijen. Adres Franssenstraat 81 5434 SG VIANEN NB. Raad van Beheer 20176. Momenteel hebben bij een nestje van 9 puppy's er zijn geen puppy's meer beschikbaar. Binnenkort worden er wel weer puppy's geboren bij Kennel van Spokendam voor meer informatie www.vanspokendam.nl. Uit hobby ontstaan vaak de mooiste dingen en onze kennel Darell is er daar een van. Toen we besloten een hond aan te schaffen zijn we op zoek gegaan naar het perfecte ras voor ons.
Informatie over de Flatcoated Retriever Flatcoated Retriever Club.
bij epilepsie hartafwijkingen ongewenste eigenschappen enz. De bevestigingsbrief van de BC van het fokplan met evt. opmerkingen ligt bij de fokker ter inzage. Naast de aanschafkosten die u betaalt voor een Flatcoated Retriever pup kost het houden van een hond jaarlijks ook geld. Voor de normale kosten aan voeding en dierenarts vaccinaties en wormkuren bent u minimaal 7500 per maand kwijt. Iedere hond kan eens ziek worden of een ongeluk krijgen en dan kunnen de dierenartskosten snel oplopen. AAN TE RADEN is hiervoor een Ziektenkostenverzekering af te sluiten of zelf geld te reserveren. Daarnaast kosten de meeste cursussen puppy gehoorzaamheids jachtcursussen enz. ook gemiddeld 5000 tot 15000 per 10 lessen.
Vind flatcoated retriever in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden. 5 resultaten voor flatcoated retriever. Verwante zoektermen golden retriever pups. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 5. Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 2. Overige rassen Overige rassen 5.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup Doggy.net.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup. Leuk dat jullie onze advertentie bekijken van onze heerlijke pups! Onze Ginger heeft haar eerste nestje met 5 zwarte en 3 leverkleurige pups gekregen. Vader en moeder van zeer goede afstamming en vele prijzen gewonnen op internationale shows. Onze Ginger is Leverkleurig en de Vader is Zwart met leverkleurige afstamming. Er is nog 1 zwart reutje beschikbaar.
Geboorteberichten Flatcoated Retriever Club.
Ook op een veldwedstrijd kunnen kampioenschapspunten verdiend worden CACT's voor de titel Werkkampioen. De titel Trialer wordt in Frankrijk en Belgie toegekend aan een jachthond die 2x een kwalificatie Uitmuntend heeft behaald op een veldwedstrijd. Flatcoated Retrievers die niet in het bezit zijn van een werkkwalificatie kunnen de Retrievertest afleggen. Tijdens deze test worden zowel het sociale gedrag als de werkeigenschappen getest. Ouderdieren die deze test hebben afgelegd worden op het primaire deel van de nestenlijsten geplaatst. Naam telefoonnummer en woonplaats fokker. Kennelnaam van de fokker. Deze naam komt op de stamboom van de pups te staan. De FRC heeft een juridisch getoetst koopcontract opgesteld dat de fokker bij de verkoop van een pup gebruikt.
Flatcoated Retriever fokkers Honden Page.
Af en toe hebben wij een nestje wat in de huiskamer geboren en opgevoed wordt. Er wordt volgens de regels van de flatcoated retrieverclub gefokt zowel moeder als vader hond voldoen aan de eisen van de flatcoated retriever club. Van de Flatcoated Retriever Club hebben we de goedkeuring om een nestje met de combinatie Le Petit Tache De La Champ De Feu Shiva Comics Blue Moon In Acapulco Igorte fokken. Shiva is op 9 en 10 februari gedekt. Op 11 april'12 zijn 7 puppy's geboren 3 teefjes en 4 reutjes. Een paar reutjes zijn nog op zoek naar actieve baasjes. Bekijk de fokker vermelding van Be Quick With Passion. De la champ de feu.
Puppies www.flatcastles.nl.
Wij onderschrijven de doelstelling van de FRC volledig en als er een nestje gepland wordt dan voldoet het fokplan aan het strenge fokreglement van deze rasvereniging. Voor meer informatie over het ras en de FRC ga naar www.frc-nl.com. Daarnaast zijn we natuurlijk graag bereid uw vragen te beantwoorden via e-mail of telefoon. Puppies groeien bij ons in huiselijke sfeer op en hebben als ze oud genoeg zijn ook veel gelegenheid om de wereld buiten te ontdekken.

Contacteer ons