Meer resultaten voor golden retriever pups te koop west vlaanderen

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     golden retriever pups te koop west vlaanderen
 
Golden retriever Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Honden pups tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
schattig gezonde mannelijke en vrouwelijke Siberische Husky pups te koop. Ze hebben de huidige v. Aangeboden Franse bulldog pups. Wij hebben mooie franse bulldog pups te koop teefjes en reutjes. De pups zijn sociaal en kindvr. Aangeboden Mooie Franse bulldog pupjes. De pups worden sociaal en met kinderen opgevoed. De pups zijn volledig in orde. Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende. AmaaiAmaai.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geplaatste zoekertjes en advertenties en de eventuele transacties of contacten die daar uit zouden voortvloeien. AmaaiAmaai.be is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands zoekertjes. Home Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy Contact Over AmaaiAmaai.
Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Van kleine rassen zoals Pomeriaantjes Dwergkeesjes Brabancon Shih tzu Maltezer Yorkshire als middelgrote rassen zoals Franse Bulldog Mopshond Cavalier King Charles Engelse Cocker Amerikaanse Cocker eveneens enkele grote rassen waar onder Vizsla Golden Retriever Labrador Beige-Chocolat Zwart Cane Corso. Bij ons GEEN Showroom waar U enkel de pups te zien krijgt. Want wij hebben een speciale kraamafdeling waar de pups verzorgd en gesocialiseerd worden door ons vakkundig team. Waar U Mama kunt ontmoeten met haar pups. U deze zelf kunt opvolgen vanaf de geboorte. Iedere hond van groot tot klein verdient en krijgt ook de beste verzorging. Daarom werken wij nauw samen met onze dierenartsen die ons dagelijks assisteren bij de verzorging van onze honden.
Golden Retriever pups pup kopen verkopen fokker Kuurne West Vlaanderen.
Bruno de Golden Retriever. POIROT de Golden Retriever. Jules de Golden Retriever. Jules de Golden Retriever. Lusie de Golden Retriever. Sky de Golden Retriever. Golden Retriever pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Golden Retriever pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar. Onze puppies hebben een vijfvoudige vaccinatie. Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid. Onze Golden Retriever pups zijn ook meervoudig ontwormd. Ze hebben eveneens het Europees Paspoort en de microchip. Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts.
Golden retriever te koop Honden Koopjeskrant.be.
Golden retriever europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Golden retriever halflangharig europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Mijn moeder is al geruime tijd op zoek naar een Golden retriever.
Van Joan's Hoeve West-Vlaanderen België Fokkers Extra Hondencentrum.
Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar je hebt reeds op alle polls gestemd. Je favoriete hond op je T-shirt?
Blocked.
Ons.
Wij fokken met onze teefjes die in orde zijn met de gevraagde onderzoeken en documenten voor. KONINKLIJKE MAATSCHAPPIJ ST.-HUBERTUS KMSH. officiële stamboom van St.-Hubertus. Losh-fok certificaat om te mogen fokken. GOLDEN RETRIEVER CLUB VAN BELGIË GRCB. jaarlijks onderzoek van de ogen cataract staar PRA. Deze onderzoeken en documenten gelden voor ons fokteefje en de dek reu. Wij zijn uiterst selectief in mogelijke combinaties teef-reu met als doel het ras in stand te houden te verbeteren. te voldoen aan de ras standaard. Aandachtspunten mooi zijn een aangenaam en zacht karakter een mooie verzorgde vacht hebben. Donkere ogen voorborst goede ligging van de schouders een correcte voorhand voldoende hoeking een top line expressie. Werkaanleg want uiteindelijk fokken wij jachthonden.

Contacteer ons