Resultaten voor gold retriever puppy

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     gold retriever puppy
 
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 21. Golden retriever Golden retriever 23. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 4. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 10. Eén hond Eén hond 1. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 6. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 15. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 1. 1 tot 2 jaar 0. 3 tot 5 jaar 0.
Golden Retriever Fokkers.
Het houden van een hond ook zo'n heel lief aandoenlijk puppy heeft nadelen. In de puppy en jongehondenfase vragen ze veel aandacht moeten heel vaak uitgelaten worden om zindelijk te worden ook als het regent waait en/of glad is maar ook zomers als het buiten 32 graden is en u liever in de tuin blijft zitten zult u er toch mee moeten gaan wandelen.
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
Te Reserveren Golden X Flatcoated Retriever Pups. Geboren op 11 April Golden/flat Pups 3 Reutjes waarvan er 1 gereserveerd is En 4 Teefjes waarvan er 2 gereserveerd zijn De pups hebben hun eerste nestcontrole gehad en alles was goed. De pups groeien bij mij in huiselijke kring open worden elke 2 weke. Geboren op 11 April Golden/flat Pups 3 Reutjes waarvan er 1 gereserveerd is En 4 Teefjes w.
Geboren nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Rood Geen pups meer beschikbaar Groen Nog pups beschikbaar. Kennel Jewel of Laura. Kennel Jewel of Laura. Morgan Freeman Anarchia Box.
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Corner brook. van de Dari Anding Mas. van de Golden Angels.
Verwachte nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen. Zampanzar Red Hot and Blue. Buena Suerte from Golden Ruimzicht.
Golden Retriever kennel van de Loopakker.
5 sterren appartement vd Loopakker. Dagtaak van Vajén en haar Vajennekes. Het is een hele klus. Mama worden op je verjaardag. URL of the image. Heb je interesse in een Golden Retriever pup of wil je gewoon eens komen kijken bij onze kennel? Dat is geen probleem! Wij houden regelmatig kijkdagen waarbij de complete kennel open is voor jou om te komen bekijken. Ook als de pups geboren zijn ben je welkom. De Limburgse koffie met vlaai staat dan voor je klaar. Laat het ons weten mocht je hier interesse in hebben. 20 jaar ervaring als Golden Retriever fokker. Een Golden Retriever fokker in hart en nieren. De hele kennel ademt Golden Retriever.
WAGGING WONDER Golden Retriever eerste nest Capelle ad IJssel.
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een pup bel of email ons gerust. JULY FROM LUCIAS GOLDEN STARS SUMMER. Wanneer u een puppy wilt kopen en u neemt contact met mij op dan ga ik u na het telefonisch gesprek op de wachtlijst zetten voor een puppy. Zodra ik bij mijn teefje voel dat ze zwanger is dat is ongeveer met 35 week dan ga ik de asp. puppykopers uitnodigen voor een gesprek t.w vier personen voor een reutje en vier personen voor een teefje. De overige mensen mogen op mijn wachtlijst blijven staan omdat er soms meer reutjes dan teefjes geboren worden of omgekeerd.

Contacteer ons