Resultaten voor blonde golden retriever

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     blonde golden retriever
 
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Alle honden zijn ook. Prachtige Labrador x Golden Retriever pups. Wij hebben een nestje zeer mooie pups reutjes en teefjes de vader is een golden retriever en de moeder een blonde labrador. Beide ouders zijn van ons ze zijn raszuiver kerngezond en ze zijn bijzonder lief. De pups zijn geboren op 10 februari jl. Inmiddels heeft de dierenarts de pups gecontroleerd de. Tekoop golden retriever pus reutjes met stamboom ontwormd en ingeent.verder groeien op in en rond huissociaal en vriendelijk en nagekeken door de dierenartszelf heb ik deze lijn van af 1978.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Bericht door WIH 12/11/11 1633. Zo even een misschien wat rare vraag voor jullie! Twijfel tussen de rassen. Wat is het grootste verschil tussen een lab en een golden retriever behalve het uiterlijk. We hebben een lab gehad en we zijn er gek op maar we twijfelen nog erover om een toch een golden retriever eventueel op te nemen in ons gezin. Wat wij belangrijk vinden. Willen spelen i.v.m kinderen. Zwemmen we hebben een plaatsje op camping is leuk met warm weer. Goed kunnen leren we willen flybal en/of parcour met hem/haar doen. En nog een vraag. We hebben gehoord dat er verschil in karakter in de verschillende kleuren. Klopt dit en welke zijn dat?
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
U ziet een foto van de moeder Golden Retriever Bij interesse kan U contact opnemen via de mail. Verwacht omstreeks eind maart Golden Retriever/Labrador Retriever pups. De Golden Retriever is. Verwacht omstreeks eind maart Golden Retriever/Labrador Retriever pups. De Golden Retriever is blond en heeft een stamboom. De Labrador Retriever is zwart. Zeer mooie en lieve golden retriever pups geboren op 01-03-2017. De pups worden gechipt ingeënt en krijgen een europees paspoort. Ook zullen de pups elke 2 week ontwormt worden. Dit alles onder toezicht van Dierenarts. Moeder hond is aanwezig info vader hon. Zeer mooie en lieve golden retriever pups geboren op 01-03-2017. De pups worden gechipt inge.
Golden Retriever Fokkers / Kennels.
We hebben 15 gasten online. Golden Retriever Fokkers / Kennels. Kennel Diamond of Gentle. Kennelnaam Diamond of Gentle. Naam Marijke Lammen Vonk. Adres Vecht en Gein 32. Postcode en woonplaats 1393pz Nigtevecht. Lid van een RasverenigingJa. E-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wij zijn een kennel waar alle honden en pups in huis leven en opgroeien. Alle honden zijn nagekeken op erfelijke afwijkingen.hebben een gouden kleur en karakter. Naam Hans Sita Peters.
Golden Retriever Wikiternative.
De Golden Retriever is een groot formaat ras van de hond gefokt als jachthonden te halen schot watervogels zoals eenden en hooggelegen spel vogels tijdens de jacht en schieten partijen en werden genoemd retriever vanwege hun vermogen te halen schot spel onbeschadigd. Golden Retrievers hebben een instinctieve liefde van water en zijn gemakkelijk te trainen om basis of gevorderde gehoorzaamheid normen. Ze zijn een-langharige ras met een dichte innerlijke vacht die hen voorziet van voldoende warmte in de buitenlucht en een buitenste laag die plat ligt tegen hun lichaam en stoot water. Golden Retrievers zijn zeer geschikt voor verblijf in de voorsteden of land omgevingen.
Engelse Crèmekleurige Golden Retriever Puppys.
Veel mensen spreken over een witte Golden Retriever als ze het hebben over deze Golden Retrievers maar rasstandaarden stellen dat er geen raszuivere witte Golden Retrievers bestaan maar wel Crèmekleurige Golden Retrievers. Wanneer we het over deze honden hebben zal je ook vaak de volgende namen horen platinablond Europese Golden Retrievers Blonde Golden Retrievers. Wanneer je een dergelijke hond zoekt zoek je allicht een Golden Retriever met een Europese afstamming. Deze honden zal je ook vinden in Australië.
17 beste afbeeldingen over Inta mijn mooie blonde Golden retriever op Pinterest Beautiful De wereld en Liefde.
Pinterest De ideeëncatalogus voor iedereen. Inta mijn mooie blonde Golden retriever. 5 Pins 27 Volgers. Mijn maatje die helaas naar de regenboogbrug is gegaan op 8 april 2013. Hij is geboren op 28 oktober 2000. big dog little dog. Inta op 7 april 2013. Een dag later hebben we hem moeten laten inslapen.

Contacteer ons