Resultaten voor golden retriever karakter

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     golden retriever karakter
 
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Bericht door WIH 12/11/11 1633. Zo even een misschien wat rare vraag voor jullie! Twijfel tussen de rassen. Wat is het grootste verschil tussen een lab en een golden retriever behalve het uiterlijk. We hebben een lab gehad en we zijn er gek op maar we twijfelen nog erover om een toch een golden retriever eventueel op te nemen in ons gezin. Wat wij belangrijk vinden. Willen spelen i.v.m kinderen. Zwemmen we hebben een plaatsje op camping is leuk met warm weer. Goed kunnen leren we willen flybal en/of parcour met hem/haar doen. En nog een vraag. We hebben gehoord dat er verschil in karakter in de verschillende kleuren. Klopt dit en welke zijn dat?
Royal Canin Golden Retriever Producten.
In Nederland is de Golden Retriever een populaire gezelschapshond. Andere rasnamen Golden Flat-coat Gouden Retriever De Golden. Uiterlijke kenmerken van de Golden Retriever. Gebruikshond blindengeleidehond rampenhond drugshond. Het karakter van de Golden Retriever. Hij is sterk robuust actief en heeft een bijzonder goed reukvermogen. Hij werkt zowel in het water als in dicht struikgewas. Het is een vasthoudende speurder hoewel minder methodisch als de Labrador. Hij is zeer geschikt voor het apporteren van waterwild en heeft een uitzonderlijk goed geheugen. Hij is niet agressief en blaft zelden. Het is dus geen goede waakhond. Hij is erg zachtaardig gevoelig kalm en evenwichtig en daarom zeer geliefd als gezelschapshond. Hij dient met kalmte maar wel consequent te worden opgevoed. Elke tint goud of roomkleurig.
Golden Retriever De Jagersvereniging.
Wilt u meer weten over jagen en de Jagersvereniging? Retrievers zijn speciaal gefokt om te apporteren dat doen ze zowel op het land als in het water. Golden Retrievers horen net als alle andere retrieverrassen stabiele honden te zijn die de jager op post niet tot last is. De hond mag op jacht niet piepen of zich nerveus gedragen en pas aan het werk gaan als hij van de voorjager opdracht krijgt.
Karakter van de Toller Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland.
Waarde van een stamboom. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever is gefokt als werkhond en dankt veel van zijn karaktereigenschappen juist aan het specifieke werk waarvoor hij is gefokt. In Nederland zal over het algemeen slechts van de apporterende eigenschap van de Toller op de praktische jacht gebruikt gemaakt worden. De Toller is een gepassioneerde apporteur die over genoeg kracht moet beschikken om een volwassen gans aan land te brengen. Het spreekt voor zich dat niet van elke Tollereigenaar verwacht wordt dat hij met zijn hond de jachtsport gaat beoefenen andere hondensporten liggen ook binnen zijn mogelijkheden.
Golden Retriever Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Golden Retriever. De Golden Retriever komt uit Groot-Brittannië. De man die verantwoordelijk is voor dit illustere ras de Heer Tweedmouth wilde een hond die loyaal was vriendelijk temperamentvol en energiek. Hij wilde ook een hond met een liefde voor water en de mogelijkheid om geschoten wild op te halen. Golden Retrievers zijn de belichaming van schoonheid en hersenen. De Golden Retriever is een prachtig groot en energiek ras. Ze zijn s werelds meest voorkomende huisdier en metgezel.
reu of teef.
Makkelijker op te voeden? Dat reuen moeilijker op te voeden zouden zijn is niet waar. Of een hond makkelijk of moeilijk te trainen is hangt af van zijn karakter. Wanneer een hond erg gericht is op de baas is een hond makkelijk te trainen. Zoals reeds eerder gesteld kan zowel een reu als een teef naar de baas toe trekken. Komen we bij het laatste punt de trouw. Ook hier geldt weer dat zowel reuen als teven trouw zijn. Vaak wordt het weglopen van de reu op zoek naar loopse teven gezien als een teken van ontrouw. Dit is echter geen ontrouw maar het volgen van een instinct. Of honden erg aan huis gebonden zijn hangt sterk van het ras af.
Golden Retriever Spreekbeurten.info.
De onderkant is waterafstotend. De vacht van een Golden retriever mag goud tot crèmekleurig zijn. daarbij is een wit klein vlekje op de borst ook goed. De kleur mag niet wit zijn of cognackleurig. Van de Golden retriever weten we dat hij intelligent vriendelijk gehoorzaam sociaal en gevoelig is en ook nog een goed geheugen en groot aanpassingsvermogen heeft. Dit ras heeft veel beweging nodig maar door zijn grote aanpassingsvermogen neemt hij ook af en toe genoegen met wat minder beweging. Als de hond volwassen is kan de hond ook makkelijk langs de fiets lopen als extra training. De meeste Golden Retrievers zijn gek op water modderpoelen en apporteren maar doen het ook goed in de gehoorzaamheid flyball en behendigheid.
Golden retriever HondenForum.
Zo zal een Golden retriever nooit zomaar een kind bijten of aanvallen. Een Golden retriever is dan ook een echte mensenvriend. Maar daarnaast is een Golden retriever dan ook geen waakhond. Een Golden retriever heeft dan ook een zacht karakter. Daarnaast is het een zeer intelligente hond en kan een Golden retriever zeer actief zijn. Een Golden retriever toont vrijwel altijd veel genegenheid tegenover het hele gezin. gewijzigd op 06 juni 2013 om 1527 wijzigen quote 1. Een Golden verlangt geen grote tuin of royaal huis.In mijn beleving is een Golden snel tevreden zo lang hij er maar voldoende op uit kan uitdagingen krijgt en zijn spreekwoordelijke ei kwijt kan.

Contacteer ons