Resultaten voor golden retriever asiel

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     golden retriever asiel
 
Asieldieren uit erkende dierenasielen Ikzoekbaas.nl.
817 honden. 1447 katten. 489 konijnen en knaagdieren. 57 vogels. Dierenasielen erkend door de Dierenbescherming hebben hier de Asieldieren geplaatst die opzoek zijn naar een nieuw baasje
Openbare groep Herplaatsing Labrador en Golden Retriever en andere retrievers BE en NL Facebook.
Herplaatsing Labrador en Golden Retriever en andere retrievers BE en NL. Zoeken in deze groep. Herplaatsing Labrador en Golden Retriever en andere retrievers BE en NL is op Facebook. Word vandaag nog lid van Facebook om in contact te komen met Herplaatsing Labrador en Golden Retriever en andere retrievers BE en NL. Word lid van deze groep. Iedere labrador golden retriever en kruising hiervan die zich in BELGIE of NEDERLAND bevind en een nieuwe thuis zoekt is hier welkom. In deze groep vind je Retrievers en kruisingen die momenteel in BELGIE of NEDERLAND verblijven. Bewuste nestjes worden niet toegelaten enkel honden die dringend herplaatst moeten worden.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 134. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 3. Golden retriever Golden retriever 40. Labrador retriever Labrador retriever 108. Overige rassen Overige rassen 111. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 43. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 51. Eén hond Eén hond 118. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 82. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 123. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 26.
Dierenasiel.
DE databank van alle asiels in Nederland en Belgi en hun honden katten en overige dieren
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Opname in het asiel op 04/03/2016. Reden opname Afgestaan wegens echtscheiding waardoor zijn baasje er nu alleen voor staat en er te weinig tijd over bli. Meter en peter Geen. Opname in het asiel op 03/03/2016. Reden opname Afgestaan omdat men te weinig tijd heeft voor de hond. Extra info Wanneer Tito alleen moest blijven. Meter en peter Geen. Opname in het asiel op 27/02/2016. Reden opname Afgestaan samen met zijn broer Magnus omdat hun baasjes in een sociale woning verblijven en daar geen ho. Meter en peter Geen. Opname in het asiel op 27/02/2016.
golden retriever Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Dinsdag 1 maart 2016.
Warme thuis voor labrador of golden retriever aangeboden. HondenForum.
HondenForum Herplaatsers Warme thuis voor labrador of golden retriever aangeboden. 02 december 2013 om 2212 wijzigen. Na al een tijdje rondsurfen en zoeken op het internet ben ik hier denk ik op de juiste plaats. Mijn vriend en ik zijn deze zomer gaan samenwonen en zijn op zoek naar een lieve hond die bij ons wil komen wonen. Bij voorkeur willen we een golden retriever of een labrador.
Een oudere Golden Retriever in huis nemen meer voordelen dan je denkt Artikels Hondencentrum.
Een oudere Golden Retriever in huis nemen meer voordelen dan je denkt. Je droomt al jaren van een Golden Retriever maar je voelt je echt niet klaar om een puppy alles aan te leren. Dan is een oudere Golden Retriever misschien wel iets voor jou. Hij is al zelfstandiger kan langer alleen zijn en past zich bovendien snel aan in een nieuwe omgeving. Hoe oud hij ook is hij zal snel een evenwaardig lid van de familie worden. Waar vind je een oudere Retriever?

Contacteer ons