Resultaten voor fokker golden retriever

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     fokker golden retriever
 
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
archief Gezocht betrouwbare goede fokker Golden Retriever. door Agaat 30 nov 2013 1519. Zijn er mensen aanwezig die ons op het pad kunnen brengen van een goede betrouwbare fokker der Golden retrievers? We willen graag een Golden Retriever thuis. We hebben altijd Herders gehad maar sinds 8 jaar geleden onze Fang overleed hebben we geen andere trouwe viervoeter meer in huis gehad. Inmiddels zijn er we weer klaar voor en willen dus graag een Golden Retriever aan ons gezin toevoegen. Uiteraard hebben we gekeken op internet maar er zijn er zoveel. waar moet je nu echt opletten? ja gezondheidsverklaringen entingen hoe de honden worden verzorgd. hoe zie je dat een fokker een juiste en goede fokker is?
Chapter Challenge Golden Retrievers.
en de Reunie 2010 P-nest click hier. Eerdere reuniefoto's A t/m L nesten zijn te vinden in het fotoalbum menu. Onder de knop Links vindt u heel veel informatie over aanschaf opvoeding trainingen en gezondheid van golden retrievers. Ook vakantie en wandelplaatsen zijn daar niet vergeten. Hans en Sita Peters.
Welkom bij de GRV Golden Retriever Vereniging.
Op zondag 18 juni organiseert de GRV haar eerste Kampioenschapsclubmatch. Meer info of inschrijven?
Home The Dutch Coast.
We gaan jullie missen. Bent u op zoek naar een Golden Retriever pup of informatie over dit ras? Neem gerust contact met ons op dit kan via het contactformulier. Deze is te vinden onder contact! Ook is het mogelijk om ons te volgen via Facebook zo blijf je altijd op de hoogte omtrent onze activiteiten! Over The Dutch Coast. The Dutch Coast is een kleinschalige huiselijke kennel gelegen in Hellevoetsluis Zuid-Holland die af en toe een nestje Golden Retrievers heeft.
Welkom bij Goldenretriever kennel Amor d Oro.
Welkom bij Tribute to Tweedmouth Golden Retrievers.
Welkom bij Golden Retriever kennel Tribute to Tweedmouth. Golden Retrievers voor werk en show. Ons streven is Goldens te fokken die niet alleen mooie plezierige en vrolijke honden voor in huis zijn maar die ook in uiterlijk ruimschoots aan de rasstandaard voldoen. Wij hebben daarbij een speciale voorliefde voor de oorspronkelijke echte warme Golden kleur. Minstens zo belangrijk vinden wij het om scherp op gezondheid te letten. Niet alleen eisen wij goede heup en ooguitslagen bij de ouderdieren maar ook goede uitslagen voor de ellebogen. Verder proberen we zo goed mogelijk andere erfelijke ziektes bij de ouderdieren uit te sluiten.
Verwachte nesten Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst van de GRCN staat vermeld gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de Golden Retriever Club Nederland voor verdere informatie. Mogelijk voldoet het andere nest niet aan de door de GRCN gestelde fokeisen.
Remy Martin Golden Retrievers.
30 jaar Remy Martin Goldens. In al die jaren een begrip bij Golden Retriever-kenners in binnen en buitenland!

Contacteer ons