Resultaten voor kortharige golden retriever

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     kortharige golden retriever
 
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Corner brook. van de Dari Anding Mas. van de Golden Angels.
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Golden retriever pups puppies hond. Te koop golden retriever pups onze lieve golden retriever hond orla is 12 april 2017 bevallen van 8 zuivere golden retriever pups. 4 Reutjes en 4 teefjes. Een prachtig nest golden pups. De pups zijn goed gesocialiseerd. Ze gaan veel met kinderen om en de werpkist staat in de woonkamer waardoor de pups. Hallo dierenvrienden wij hebben een nestje prachtige golden retriever pups de pups worden verkocht met een schriftelijke garantie!
Golden retriever korte haren? HondenForum.
HondenForum Archief Golden retriever korte haren? 01 september 2008 om 1424. Ik heb een Golden van nu 5 maanden. Toen we hem haalden had hij geen extreme lange haren maar je zag verschil met een labrador puppy. Hij was de laatste van het nestje en kunnen dus niet vergelijken. Ouders waren aanwezig en hadden lange haren. Nu heeft hij meer de vacht van een labrador. Behalve op zijn staart en hoofdje is het haar langer.
Golden Retriever Fokkers.
Fokkers / Websites Fokkers. Op deze website proberen wij een groep Golden Retriever Fokkers u iets meer uitleg te geven over wat er zoal bij komt kijken wanneer u overweegt een Golden Retriever in uw gezin op te nemen. Op de pagina die u kunt bereiken via het menu Fokkers / Websites Fokkers kunt u een lange lijst met fokkers gegroepeerd per provincie vinden als een letter bv een v een b of een p staat heeft of verwacht de fokker een nest. staat er een h'achter de kennelnaam dan heeft deze fokker een hond ter herplaatsing aangeboden.
Alles over de Golden Retriever.
Het zijn relatief gemakkelijk trainbare honden die goed in een gezin kunnen passen. Ze hebben vrij veel beweging nodig. De Golden Retriever is op zijn plaats bij een actieve eigenaar die de hond zowel lichamelijk als geestelijk genoeg te doen geeft. Kies het juiste ras voor uw situatie lees vóór het kopen eerst of de Golden Retriever het ras is dat u zoekt. De Golden Retriever is van oorsprong gefokt om te helpen bij de jacht.
FF / Twijfel tussen een labrador en een retriever forum.fok.nl.
Deze eigenschap maakt ze gemakkelijk af te richten. De labrador is een doorzetter en daardoor bijzonder geschikt voor zwaar waterwerk. Komt voor in de kleuren zwart geel en chocolade bruin. Het karakter van een Golden is in het algemeen zachter dan dat van de Labrador. Dit kan soms tot uiting komen door wat minder doorzettingsvermogen. De Golden werkt meestal iets kalmer dan de Labrador en is door zijn zwaardere vacht iets trager in het zwemmen. Is de meest geliefde huishond in ons land maar gelukkig zijn er nog voldoende op jacht geselecteerde Goldens. De kleur kan licht tot donkergoud zijn. And you know I might. Have just flown too far from the floor this time. Cause they calling me by my name.
Vachtverzorging bij honden Doggo.nl.
Soort vacht Rassen o.a Rui Verzorging. Bearded Collie Briard Bobtail Afghaanse Windhond Vlinderhondje. Geen rui maar continue haarwisseling. Weinig verzorging nodig wekelijks borstelen. Golden Retriever Labrador Duitse Herder Schotse Collie Sheltie Boxer Deense Dog castraat vachten. Moet regelmatig geborsteld worden om dode haren te verwijderen. Ruwharige Teckel Jack Russell Terriër Cairn Terriër Schnauzer Cocker Spaniël. Regelmatig borstelen plus plukken als vacht plukrijp is 3x per jaar om verharen tegen te gaan. Shi Tzu Lhasa Apso Maltheser Yorkshire Terriër. Geen rui maar continue haarwisseling. Iedere 3 maanden naar de trimsalon om te klitten te voorkomen. Labradoodle Waterhond Bichon Frise Poedel Bedlington Terriër.
Golden retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 111. zie ook de lijst van FCI-nummers. De golden retriever is een hondenras dat afkomstig is uit Schotland. De vacht van de golden retriever is lang en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft naast regelmatig borstelen weinig verzorging nodig.

Contacteer ons