Resultaten voor flatcoated retriever te koop

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     flatcoated retriever te koop
 
iemand met een bruine flatcoated retriever HondenForum.
HondenForum Archief iemand met een bruine flatcoated retriever. 10 april 2013 om 1556 wijzigen. ik vind een bruine flatcoated retriever heel mooi maar eigenlijk nog niet vaak gezien wie heeft nu zo eentje wil graag meer informatie. Helaas dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Of the black nature.
Gezondheid karakter en rasstandaard zijn inmiddels woorden die voor ons een zeer grote waarde hebben gekregen. Daarom proberen we met onze Flatcoateds deze eigenschappen telkens opnieuw generatie na generatie na te streven. Op de volgende pagina's zal duidelijk worden wat we hiermee willen zeggen. Er werden nieuwe foto's van Mellow en Poppy toegevoegd zie teven. Show GenkKrypton Of The Black Nature Sprokkel1 Uitmuntend open klaswinnaar reserve CAC. Show LuxemburgKrypton Of The Black Nature Sprokkel4 uitmuntend open klas.
Flat Coated Retriever.
Black Quick Feet Crouwelstraat 38 9731 ME Groningen. Kleinschalige opvang van Flat Coated Retrievers tijdens de vakantie. Algemene informatie en veel foto's. British Brilliance Provincialeweg 32 5398 JM Maren-Kessel gemeente Lith. Pups te koop en/of verwacht. Camroy's Place Rupeldijk 16 B-2830 Heindonk Belgie. Kennel van de Flatcoated Retriever met af en toe pupjes. De socialisatie van de pupjes staat voorop. Per nestje wordt er een dagboek en een fotoalbum bijgehouden. Classic Hunters Roggelseweg 77 5988 BN Helden gemeente Peel en Maas.
Wagging Tails flatcoated retrievers flatcoats.
Vind flatcoated retriever in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 9 resultaten voor flatcoated retriever. Verwante zoektermen golden retriever. Honden Retrievers Spaniƫls en Waterhonden 5. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden 2. Bewaar deze zoekopdracht en ontvang nieuwe resultaten per e-mail. Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten.
Flatcoated Retriever hondenrassen en eigenschappen.
Hij is zeer goed in apporteren. Dit komt omdat hij eigenlijk gekweekt werd om als jachthond de geschoten vogels zoals fazanten patrijzen naar zijn baas te brengen. De Flatcoated Retriever is een goed zwemmer. En is altijd wel te vinden voor een duik in het frisse water. Het niet te fijne haar met de dichte ondervacht zorgt ervoor dat de flatcoat niet tot op de huid nat wordt. Even schudden en hij is weer zo goed als droog. De Flatcoated is een leergierige hond dit wil zeggen dat hij graag leert. Je kan er dan ook heel veel mee bereiken op de hondenschool. Hij is goed af te richten. De flatcoated Retrievers kunnen zich aan allerlei klimaat omstandigheden aanpassen.
Pagina niet gevonden ZeelandNet Prikbord.
ZeelandNet gebruikt cookies om de website te analyseren voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op Akkoord te klikken geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Akkoord verder naar ZeelandNet. Maak van ZeelandNet uw startpagina. ZeelandNet.nl werkt beter als javascript op uw computer is ingeschakeld.
Alles over de Flatcoated Retriever.
Meer uitleg over het onderzoek door Universiteit Utrecht naar erfelijke aandoeningen bij rashonden in Nederland vindt u op www.rashondengids.nl. Voor het op een verantwoorde wijze houden van een Flatcoated Retriever is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met het houden van honden. Zorg wel dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasverenigingen. Lees voordat u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Flatcoated Retriever pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden zijn gefokt volgens het fokreglement van de betreffende vereniging. Dit stelt het testen op een aantal erfelijke aandoeningen verplicht.

Contacteer ons